NLFR

Syndicus

Elke maandag wordt een permanentie verzekerd tussen 10 en 12u teneinde antwoord te geven op al uw vragen of informatie. Buiten deze uren verzoeken wij u een afspraak te maken.

Aarzel niet ons te contacteren :

Jozef Van Der Borght op 0477/74.12.87 of op het algemeen nummer 02/445.02.08.

Aanmelden

Nieuwbouw

Halle - Lembeek

Prijs: vanaf 302.702 € 
TE KOOP

Laatste 4 loten ! ! !  

4 reeds gebouwde 3-slaapkamerwoningen gelegen in een kindvriendelijke nieuwe verkaveling. Deze rustige doodlopende straat is een droom voor elk jong gezin!Volledig afgewerkt met uitzondering van keuken, vloeren in nachthal/slaapkamers en muurtegels in de badkamer.

Aarzel niet en vraag vrijblijvend informatie bij immo David, uw exclusieve makelaar voor dit project !

Prijs excl. aankoopkosten

Pand van de maand

 

 

 

 

 

 

Opwijk

Prijs: 1.450.000 €
TE KOOP

OPWIJK - Ideale handelszaak met luxe privé-woning en 3 opbrengstwoningen, gerenoveerd met zeer duurzame materialen. Dit centraal gelegen gebouw op 17 are omvat: commerciële ruimte op gelijkvloers (52m˛) , privé-woonst/duplex op het gelijkvloers en 1ste verdieping (158m˛) met prachtige tuin, appartement met 3 slaapkamers op de 1ste verdieping (145m˛), appartement met 2 slaapkamers op de 2de verdieping (89m˛), appartement met 1 slaapkamer op de 2de verdieping (68m˛), grote garage (19m˛), atelier/verdieping (80m˛/atelier). Deels overname van aandelen, deels privé. Overname van aandelen = prijs zeker bespreekbaar! Dé ideale combinatie om na een drukke professionele activiteit te ontstressen in alle luxe en rust! Voor meer informatie gelieve ons kantoor te contacteren.

Nieuws

VACATURES

U bent op zoek naar een job met verantwoordelijkheden binnen een groeiende organisatie in de boeiende vastgoedsector ? Dan zijn wij op zoek naar U !

INKOPER

VERKOPER

Van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december zal het kantoor gesloten zijn. Wij wensen u alvast prettige kerstdagen en een gelukkig 2017 !